Workshops • Huis42

Ontdek Huis42 Workshops

Welkom in mijn betoverende wereld bij Huis42, waar we samen op ontdekkingsreis gaan door inspirerende workshops. Ik ben Petra, jouw enthousiaste begeleider in het creatieve proces. Samen brengen we unieke ideeën tot leven, variërend van kleurrijke paascreaties tot sfeervolle kerstdecoraties en herfststukken met natuurlijke elementen.

Mijn passie is niet alleen beperkt tot het delen van mijn vakmanschap, maar ook tot het koesteren van de liefde voor het vinden van bijzondere items die elke creatie uniek maken. Mijn workshops zijn bedoeld voor alle leeftijden en niveaus en ik streef naar een vriendelijke en ontspannen sfeer waarin creativiteit kan bloeien.

Bij Huis42 geloof ik dat elk handgemaakt stuk niet alleen een tastbare creatie is, maar ook een verzameling van kostbare herinneringen. Daarom bieden mijn workshops niet alleen een creatieve uitlaatklep, maar ook een avondvullend programma onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Sluit je aan bij mij in deze creatieve reis en ontdek de magie van handgemaakte creaties bij Huis42!

Herfst Workshop Huis42

Herfst Workshop

Stap binnen in de warme gloed van de herfst tijdens de unieke herfstworkshop! Deze gezellige avond is ontworpen voor mensen van alle leeftijden die willen genieten van creativiteit en de prachtige kleuren van het herfstseizoen. Voor onze herfstcreaties gebruiken we vers groen, bessen, pompoenen, dennenappels en andere natuurlijke elementen. Met een groep van minimaal 5 personen kun je samen met mij de betovering van de herfst ontdekken. De kosten voor deze sfeervolle workshop bedragen slechts €35,00 per persoon.

Kerst Workshop Huis42

Kerst Workshop

Ontdek de betoverende sfeer van kerst tijdens een gezellige kerstworkshop! Deze gezellige avond is speciaal ontworpen voor mensen van alle leeftijden die willen genieten van creativiteit en warmte in aanloop naar de feestdagen. Voor onze kerstcreaties gebruiken we een mix van vers groen, feestelijke ballen en eventueel een warm snoer van lichtjes. Het resultaat is niet alleen een prachtig stuk om je huis te decoreren, maar ook een unieke toevoeging aan je kersttradities. Samen met een groep van minimaal 5 personen kunnen we ons onderdompelen in de magie van kerstmis. De kosten voor deze feestelijke workshop zijn slechts €35,00 per persoon.

Paas Workshop Huis42

Paas Workshop

Laat de frisse lucht van de lente je inspireren tijdens de sfeervolle paasworkshop! Een uitnodiging voor mensen die willen genieten van een creatieve avond vol lente-inspiratie. Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag om prachtige paasstukken te creëren. We zullen werken met vers groen en kleurrijke elementen die de vrolijkheid van pasen weerspiegelen. Denk aan eieren, bloesems en frisse groene accenten. Het resultaat zal niet alleen een creatieve expressie zijn, maar ook een feestelijke toevoeging aan je paasdecoratie. Je kunt deelnemen met een groep van minimaal 5 personen. De kosten voor deze feestelijke ervaring bedragen €35,50 per persoon.

"Het samen creëren van mooie stukken
en het maken waardevolle herinneringen"

Aanvraag Workshop

Geef vorm aan jouw creatieve wensen!
Vul eenvoudig het onderstaande contactformulier in en laat me weten welke unieke ideeën of specifieke verzoeken je hebt.
Ik kijk ernaar uit om samen met jou een creatief avontuur te beginnen.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam
Winkelwagen

Beoordeel ons op Trustpilot

Contact Info

KVK: 54175674 | BTW: NL001912383B15

Copyright 2023 © Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Online Revolution Huisstijl door Label Kaat