Over Huis42 • Huis42

Petra Kerkhof

Eigenaresse van Huis42 sinds 2010

Welkom bij Huis42!

Wat leuk dat u bent beland op de webshop van Huis42. Mijn naam is Petra Kerkhof, een gepassioneerde creatieveling. Ik heb een grote liefde voor brocante & vintage schatten, het haken van prachtige woondekens & omslagdoeken en het maken van kransen.

Samen met mijn man Sander, dochter Karlijn en harige huisvriend Balou zijn we woonachtig in Beneden-Leeuwen. Mijn ontembare enthousiasme voor het speuren naar unieke vondsten, gecombineerd met mijn vaardigheid in handwerken en het creëren van sfeervolle kransen, vormen de essentie van Huis42. In deze wereld van ambachtelijke schoonheid deel ik mijn passie met anderen en nodig ik u uit om de magie van Huis42 te ontdekken. Welkom in mijn betoverende wereld!

Op mijn webshop kan u alle prachtige items schoppen die ik met zoveel passie heb samengesteld. Deze unieke vondsten, handgemaakte omslagdoeken & woondekens en kransen kunnen zowel binnen Nederland worden verzonden als opgehaald worden in Beneden-Leeuwen. Geef uw huis een vleugje authenticiteit en creativiteit met mijn bijzondere collectie.

Ook is het mogelijk om gezellig te komen shoppen. Stuur gerust een berichtje of bel even op. Bij andere vragen neem gerust contact op met mij! 

Winkelwagen

Beoordeel ons op Trustpilot

Copyright 2023 © Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Online Revolution Huisstijl door Label Kaat